Storhetsvansinne Much!!!

Haha, nu jävlar!

Rumlade runt på världens bästa krog, Konrad, som vanligt i helgen.. jag understryker och repeterar.. SOM VANLIGT!!
Då jag får höra att en viss.. person.. har öppnat sin käfft och påpekat att jag tydligen hänger på konrad för HANS SKULL.. ehm.. älskade vännen...

1. Jag har sprungit på konrad i över 6år. Det är 2år innan du ens fick gå på krogen och 4år innan du började jobba där!
2.
Du bodde inte ens i Västerås när jag började springa där. Hade ingen aning om att du existerade.
3. Du är hemma i västerås/sverige nu och hälsar på efter 4 eller nånting månader. Tro mig, mitt liv har INTE stått stilla sen du flyttade. Jag har fortsatt att gå ut på krogen efter att du försvann.


Tydligen var det efter att jag träffade på dig på julafton som du börjat snacka.
My god.. SJÄLVKLART var det så att jag ringt runt, snokat och tagit reda på att du skulle komma till Konrad!
Och SJÄLVKLART var det så att efter att jag fått reda på att du skulle vara där, så tog jag reda på exakt vilken sekund du skulle kliva innanför dörren, så att jag kunde tajma och gå på toaletten just då!
SJÄÄÄÄÄLVKLART var det ju så!!! Hur kunde jag tro att du inte skulle lista ut detta!!?

Jag pratade med min favorit vakt om detta.. Han GARVADE åt dig när jag berättade att du tror att jag går dit för din skull!
God Forbid om jag skulle råka gå på samma sida gatan som du någon gång, för då får du väl för dig att jag går där för att du gör det. Och jag lär väl ringa och kolla med folk varje gång innan jag åker ner på stan eller vistas någon stans nu medans du är hemma.. för tänk om vi är på stan samtidigt... då har jag ju säkert åkt ner just för att du är där också!


Snälla rara du.. GET OVER YOURSELF.. cause i sure have!



Och du.. Hybris Boy, Jag tänker INTE trippa på tå bara för att det ska passa dig. I will go about my everyday life, just like i have when you've been gone!

Julen.. och sånt!

Har varit lugnt och stillsamt..

Julafton spenderades hemma hos Bull, med Nathalie (och Bull såklart), julmiddag och paketöppning.
Sen så fick jag myror i baken och tog mig ut på krogen med mina blommor, AK och Diana! Det var SKEEETA kul, trotts att jag va nykter som ett as!

...Sen så dök han upp, han..
Det gick som en grå tjock dimma genom huvudet på mig i några sekunder, och jag reagerade inte förns efter några sekunder på vem det var som stod där i andra sidan rummet, med stans bredaste smile och tittade på mig.. Jag fick upp ena handen och vickade lite på handen i ett tamt försöt till någon form av vinkning?..
Jag var så oberädd och chokad över att ha sett honom att jag helt glömde känna av i magen om jag kände nått eller ej.. Fick en liten pratstund senare på kvällen.. kändes bra, lugnt, försiktigt.. "och alldeles alldeles underbart".
Har konstaterat att det icke finns mycket till pirr i magen längre. Dock är han ju fortfarande sådär.. otäckt snygg.. och det står jag för. Men nå annat är det inte.
Jag lämnar det med att det i vart fall, var JÄVLIGT kul att se honom igen. =)




Idag så är det massa vänner hemma hos Doris och tittar på Bebisarna... Jag vill också =( *ledsen*

Han!

Han är hemma i sverige.. Han..
Fick veta detta igår.. Fick höra vart han skulle befinna sig den kvällen, och jag gick INTE dit.
Jag vet inte varför egentligen.. Tror kanske att jag helt enkelt don't give a what enymore.
Eller så var det så att jag faktiskt inte vågade gå dit och riskera att jag skulle upptäcka att det faktiskt är det jag gör? Å andra sidan så låg jag hemma i sängen med matförgiftning och var inte helt pigg på att gå ut heller.. vilket också kan ha en hand i det hela..? Vad vet jag.. Det återstår att se hur jag reagerar när/om jag skulle springa på honom nu dessa 4 veckor han tydligen ska vara hemma...


Ja.. som sagt då så har jag varit matförgiftad (eller nått) i helgen.. det var bannimej inte kul.. inget jag rekomenderar. Det är fruktansvärt smärtsamt och obehagligt.. vet inte vart det kom ifrån eller hur länge det kommer hålla i sig. Magen är fortfarande lite känslig och jag har inte fått i mig nått mer en en kopp potatis och purjolöks soppa sen i fredags kväll. Är inte ens hungrig.. :(

Jennifer kommer förbi jobbet idag och ska ha lite pengar av mig, för hon bokade två Britney Spears biljetter till oss till london i juni! är så hääääääääääääääääääääääär glad!!! hon har tio shower inbokade. (eller om det var 8??) i O2 arenan.. som håller en HEL DEL folk kan jag säga. Hon har sålt slut på varenda en av dom spelningarna. "It's Britney, bitch".. and she's f-ing back!! WOO F-ING HOO!!

Nu ska jag på lunch.. Hörs!






God Jul!!!




There´s gotta be more to life!!


En Pipparkaka!

God Morgon!

Hur har helgen varit? Min helg var upptagen för omväxlingsskull. Har varit dålig på att fylla ut helgerna de senaste månaderna. I lördags jobbade jag, Sen bar det hemåt.. hem snabbt, in i duschen, på med "gå ut kläderma" knalla över till Bull, medans håret fortfarande är vått (vilket säkert är anledningen till att jag idag känner mig lite kulen). Middag hos Bull, sen skutta vi ner till Emilia som bor våningen under Bull, hon hade fest så vi var där och spexade lite innan vi alla stack ner till Tabazco och fortsatte vårat förfestande. Efter Tabban så stack vi till BMB där vi blev kvar resten av kvällen, Och anledningen till att jag inte kommer gå in på detaljer från den kvällen är för att.. jag helt enkelt inte minns. Jag kan bara säga att jag hade 1400 kronor i plånboken när jag gick hemifrån.. det fanns 320 kvar när jag kom hem... ILLA.. MYCKET illa...

Söndag vaknade jag i god form, allt tack vare att Anthony såg till att jag drack 2 glas vatten och åt en macka innan jag gick och lade mig. Ringde och väckte Bull och gick över dit och åt frukost. Sen så var det pepparkaks bak, med Bull och hennes "små bröder", Isabell tyckte det skulle vara hysteriskt roligt att baka en stor brun pepparkaks penis att hänga i fönstret. Detta genomförde hon. När hennes lilla foster bror på 9 år såg den och ifrågasatte vad det var förnågonting så fick han förklaringen att det var en julgran. hmm..


Tjingeling for now!!

Ge mig mera Heath!!!!

Jag minns en gång för BRA länge sedan.. jag och min kära vän Sanna.. satt hemma hos henne på Brandthovda och surfade runt på nätet och tittade på bilder på Heath Ledger, Personligen var jag inte 100% såld på honom på den tiden. Dock var Sanna det.
Det dröjde dock inte länge tills jag insåg min blindhet och föll pladask för denna mega hunk jag med..
Det var snart ett år sen världen miste denna fantastiskt  begåvade skådespelare.
Jag minns exakt den morgonen när jag fick veta detta. jag blev väckt av ett SMS från min allra käraste Jennifer där hon skrev och berättade att han dött. Riktigt trist..
Nu har den omtalade och efterlänktade Batman filmen där Heath spelar the Joker slutat spelas på Bio.. och filmen har släppts på DVD. Har enbart hört ros om denna film, och att han gör (som alltid) en helt fantastiskt bra jobb!!
Och jag VILL VILL VILL VIIIIIIIIIIIILL se den filmen.. men det tar emot på nå vis.. som att om jag skulle de den filmen så är det liksom över. Ingen mera Heath!! :(
Tror jag undermedvetet försöker dra ut på det så länge som möjligt..
Precis som jag gjorde med sissta sesongen av Sex and the City!!!




R.I.P


April 4:th 1979 - January 22:nd 2008

Blah!

Är jätte trött och har världens migrän idag.. och det när kl bara är knappt 12! känns som huvudet ska trilla av snart :(
tyckte jag sov bra inatt, men ack.. tydligen inte.

Min stammis, hon Modellen ringde igår kväll. Hon tyckte vi skulle ta en fika nån dag, ska kicka över mina tider till henne så skulle hon arbeta runt det. Ska bli kul :)

blä nu mår jag verkligen skit... återkommer..

Kul Jul!



Inte precis klarast lysande ljusen i granen!


Trevligt!

Har en stammis här på jobbet, av sekretess skäl får jag ju inte uppge namn osv. Men hon jobbar som modell.. är amerikanare. Skit gullig tjej. Hon va just in å gjorde nått ärende hos kollegan då jag var upptagen med något annat.
Hon slank förbi min kassa sen och gav mig hennes nummer :) Hon fick självklart mitt också. Det gjorde min dag.
Det finns alltså helt seriöst trevliga människor kvar på denna planet..
Främlingar.. som är trevliga? En term som inte är så vanlig nu mera.

Tack för den :)


Ville bara tillägga.. att Isabell Donelli inte precis är den snabbaste bilen i garaget :)

Amerikatt!

Jag vill åka. Många vill haka på men ingen har råd.
Finns det NÅGON som SERIÖST vill åka med mig till USA och som faktiskt har råd?!? 

Sen så undrar jag om det är någon därute som e grym på Photoshop. har en bild jag skulle vilja fixa till! let me know :)


 
Denna bild är det jag vill kirra. Vad jag vill fixa kanske jag inte behöver förklara?? :)


Heppåer!

Saknar..

Patrik, Min allra Käraste Systerson

Tänker på dig och saknar dig varje dag..
Speciellt när allt är extra jobbigt runt om mig..




   

Jag hoppas att du har det bra och att frugan tar hand om dig


Idol Finalen!

Final.. jag vill gå!! Någon som är sugen??

Som en familj?

Kom till jobbet idag. djungeltrumman om min lillasyster hade spritt sig upp till ledningen på företaget jag jobbar för.
Personal ansvarig ringer och frågar hur det är med mig. Och minutrarna efter det kommer självaste VDn in och frågar försiktigt hur det står till. Kände mig genast lite inlindad i mjukt fluffigt skyddande ull.. eller någe annat mjukt. Känns tryggt att veta att man har sin arbetsgivare i ryggen när det går lite trögt. Tack.

Team Europe är bra! Tjejerna är underbart rara och stöttande dom också. Det känns också tryggt. Go Team!!

Imorgon ska jag på Aupair möte. åååh.. jag vill iväg!!


Btw..

Någon som har en lgh att skänka mig?


Hoppsan!

En vecka sen jag skrev något här nu. Har varit hemma från jobbet. Så har inte haft tillgång till datorn. Men jag ska göra mitt bästa för att sammanfatta veckan :)

I lördags förra  veckan var det julbord med jobbet. Mycket trevligt. Trevligare än vad jag väntat mig faktiskt.
söndags hände det inte så mkt. Var med Isabell. Måndag.. Tisdag.. Onsdag.. Torsdag och Fredag gled mest förbi. träffade Ami "Mami" nästan varje dag och fikade.. pratade och så. inte mycket annat om jag ska vara helt ärlig.

Idag är det Lördag igen. Ska hem till mamma tror jag.. träffa och mysa lite med min Ida! sen ikväll är det Britney dokumentären! den LÄR jag ju ska se!!

Ska glida runt lite på nätet ett tag nu! återkommer.

RSS 2.0